Contura takkasydän

TAKKASYDÄN VANHAAN AVOTAKKAAN JA TULIPESÄ UNIIKIN TULISIJAN TOTEUTTAMISEEN

Takkasydän on täydellinen valinta sinulle, joka haluat saada enemmän irti vanhasta avotakastasi tai vaikka muurata tilalle uuden. Takkasydän lämmittää talosi toisin kuin avotakka, josta lämpö karkaa kirjaimellisesti taivaan tuuliin. Lisäksi suljetusta takkasydämestä pääsee ilmaan merkittävästi vähemmän hiukkasia.
Tiesitkö, että tuli avotakassa käyttää lämmitettyä huoneilmaa jopa 500 m3 tunnissa! Takkasydän kuluttaa vain 20 m3 ilmaa tunnissa. Avotakan tilalle asennettu takkasydän lämmittää palamisilman ja luovuttaa sen lämpönä huoneeseen. Lämpimämpää sinulle, kylmempää harakoille.
Tulipesän valitset silloin, kun haluat itse suunnitella sen ympärille rungon tai asentaa sen vaikka olohuoneesi seinään. Vain mielikuvitus on rajana uniikin tulisijan toteuttamisessa.
Oletko epävarma siitä, mikä takka sopisi parhaiten kotiisi? Tähän tarjoamme avuksesi Conturan fiksun takkavalitsimen. Takkavalitsin ohjaa sinua askel askeleelta ja suosittelee valintojesi pohjalta sinulle sopivia takkamalleja. Tämä vie vain muutaman minuutin, joten aloita heti ja löydä unelmatakkasi jo tänään.