Stromboli mittatilaustakkakasetti

Stromboli takkasydän avotakkaan

Stromboli takkasydämet valmistetaan Saksassa aina mittatilauksena juuri sinun avotakan mittojen mukaan tehtynä. Ratkaisu sopii siis erittäin hyvin esimerkiksi kulmasta auki oleviin avotakkoihin tai avotakkoihin missä tulipesän muoto on epätasainen.
Stromboli takkasydän lämmittää tehokkaasti kiertoilmatoiminnon avulla. Lämpöteho riippuu takkasydämen koosta ja vaihtelee noin 6-10 kw välillä. Vanha avotakkaa monesti vie enemmän lämmintä ilmaa hormiin kuin tuottaa, takan ääressä voi tuntua säteilylämpö mutta muualla talossa on jopa viileämpää takan ollessa päällä.
Avotakka on monesti myös hyvin epäturvallinen käyttää roiskuvien kipinöiden ja valuvien kekäleiden takia, Stromboli takkasydämessä on kaasutiivis luukku joka pitää kipinät ja savukaasut poissa huonetilasta.
Stromboli takkasydämet polttavat puuta erittäin puhtaasti, tuotteet on testattu ja CE-merkittyjä. Tuotteet alittavat vuoteen 2022 suunnitellun Ecodesign standardin vaatimukset. Pahimpia puun pienpolton hiukkaspäästöjen aiheuttajia ovat juurikin avotakat, joten takkasydämen asentaminen avotakkaan on myös ekoteko.
Tarjouksen saat meiltä lähettämällä avotakan suu-aukon mitat (Leveys, syvyys ja korkeus) sekä yhden kuvan vanhasta takasta.