Takat / tulisijat

Takat / tulisijat muurataan meillä laadusta tinkimättä, kaunista ilmettä unohtamatta | Jämsänkoski, Jyväskylä, koko Keski-Suomi

Takka on monen kodin kiintopiste. Se lämmittää, luo tunnelmaa ja tuo tuulahduksen perinteistä ruoanlaittoa. Takan laatuun kannattaakin kiinnittää huomiota ja muuraukseen valita ammattilainen, jolle ei ole yhdentekevää, millainen tulisija juuri sinun kotiasi kaunistaa. 

TMI Kaihula muuraa tulisijat yli 10 vuoden kokemuksella. Tulemme mielellämme tekemään paikan päälle ilmaisen kartoituskäynnin, jotta tiedämme, millainen takka kotiisi on mahdollista muurata ja mitä kaikkia ominaisuuksia unelmiesi takassa toivot olevan. 


Leivinuunit ja hellat

Perinteiset leivinuunit on vielä suosittuja ja niistä on meillä iso kokemus ja paljon tietoa , joten oikea aito leipäuuni kannattaa teettää kauttamme.Teemme myös vanhojen uunien korjaukset.


Haluaisitko takan, joka löytyy vain sinun kodistasi?

Takan muuraus kappaletavarasta on erikoisosaamistamme! Voimme siis valmistaa takan, joka on täsmälleen toiveistasi käsin räätälöity. Mahdollisuuksia on monia siinä missä makujakin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »